käften

Fan vad jag svär hela tiden... Hade lovat mig själv att jag skulle dra ner på svordomarna. Men det har jag! Jag märker en stor skillnad så det så. Jag är duktig.  Av någon outgrundlig anledning är det svårare att prata normalt utan svordomar medan man slutar snusa... Mitt humör är också en aningen ur balans.
Nu ska jag åka och plågas av den min "gulliga" tandläkare... kan bara tänka på filmen The Dentist...
Ska bli spännande att se hur det kommer bli idag...

Stop with the cursing

En fråga jag ställer mig just nu... Varför i... HELVETE slutar jag att snusa för
Jag är en odräglig människa, totalt odräglig och... FET

fuck

I skrivandets stund tänker jag.. att varför gör jag detta?! Vill så mycket med mitt liv, med mig själv. Vill bli nånting, någon. Inte ett jävla piss kommer hända. Jorden kommer gå under och vi kommer alla att dö.

Get a room your fucking retards!

Ibland irriterar vissa människor gallfeber på mig. Mer eller mindre...
Pms kossa from hell. Skulle kunna kyssa och mörda samtidigt.  GHAAAAAAAAAAA vrålar sjunger skratttar gråter allt på samma gång jag är skitzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nolla

hamnar alltid i längre perioder av melankoli.
Orkar inget. Skiter i det mesta. Bloggen känns som prioritet nr nada. Har inget kul lr vettigt att säga jag är hatisk och tråkig extremt tråkig. Sombody shoot me. Ensam jämt, precis självvalt egentligen men ändå... Kan ingen höra av sig för det... Typ ett sms... Hej hur mår du ska vi ta en fika behöver du hjälp med nåt. Sen Anna försvan gör jag ingenting. Jag träffar bara Jonas pratar bara med jonas och anna. Svarar inte när det ringer och är folkskygg. Fuck the world

En DåReS Tankar

En aning annorlunda fotoblogg

RSS 2.0