Fuck Santa

Julen närmar sig med stormsteg.... Ernst vill inte ha Jul. Han hatar Jul och allt som har med Jul att göra. Han när ett särskilt hat gentemot Tomten. Han är fet, ond och pedofil. Personligen tror jag att Ernst bara är en riktig bitterfitta.
Tomten kommer inte komma med några klappar åt honom och det är därför han är förbannad och hatisk.

Rena tarmar

Mickrolavemang känns inte ok... Tror jag...

...

Håll käften annars skär jag huvudet av dig känns inte ok att säga längre...

Ehhh..

hur fan gör man när man ska göra slarvsylta av någon... Jag skall göra slarvsylta av dig! Används det uttrycket verkligen längre?

"Jag ska mangla dig"    "Jag ska våldta ditt hus och bränna din fru" "Jag vet vart din brevlåda bor"

Mer sköna uttryck tack!!

...början

Slash my throat and let it flow, let it flow....
Laughing in the bath of blood
A silent laugh, but still crazy as hell.
Slash my throat and let it flow, let it flow....
Laughing in the bath of blood
A silent laugh, but still crazy as hell.
-The walls are wispering-
weeeee... will killlllll you...

My brain is a normal brain

Idag har inte varit vilken dag som helst. Idag har varit en bättre dag.En ny dag. Jag har använt bilen för första gången på ett bra jävla tag. kanske inte är så bra men det var skönt. Ännu skönare när jag körde på en kärring med rulator på parkeringen. Hon gick och såg grinig ut och gick i vägen så jag körde på henne. Sen backade jag över henne och körde på henne igen.

Just nu...

Negativa människor får mig att vilja kräkas. Jag är en sådan människa. Fast mer realist en pessimist...
We all have our ups and downs.
Idag ska jag till Vp (vuxen psyk) Under rådande sinnestillstånd kommer det att  kunna bli en intressant dag. Igår var jag inte pigg alls. Var nära att bryta ihop. Snapp,snapp!!!! VAKNA!!!
Vill komma ifrån den här tjocka dimman som omger mig vart jag än är. Så fort jag vaknar så finns den där och immar igen min syn. Vill bara skrika HJÄLP MIG!!!!!! Slith my wrist and put me out of my missory.
Tur man pendlar hela tiden. Dessa känslor kommer att gå över om bara nån minut eller så för att sedan komma tillbaka igen. Inte så farligt jag klarar mig. Är bara trött. Men planerar att vakna snart.

Tjockt Fet!

"Målet är att vinsterna ska bli så stora som möjligt"
- Jag är tjockt fet och knådar deg varje dag...

Java 17 kr skit

Vilket kaffe köper man. Det för 17 kr eller det för 32? Självklart tog snålberit över. Kaffet smakade skit och jag blir på sämre humör än jag var innan. Men vem bryr sig egentligen? Är inte så kräsen när det väl kommer till kritan.
Duger det inte när ni kommer hit på en kaffe så tag med ert jävla lyxkaffe själva!!!!!!!!!!!!!!!!! Så är ni snälla...
Jag har inte tid att skriva en massa oviktig skit nu, jag ser på Tyra!

Så här såg det ut förra året

Vibrationer

Jag vill ha ett hårt paket av Tomten...

Passa dig!

Om du inte gör som jag säger tänker jag binda fast dig över ett bambuskott i några veckor.
Det är INTE en myt! Bambun växer sig rakt upp och igenom en människokropp. Myten testades i går på Mythbusters reprisen. Mycket intressant information, mycket intressant indeed!!!

Vad vill du ha av Tomten?

Bitterfitta?

Helvete är ett starkt ord som passar perfekt just nu.
Känner mig bitter... Arg trött och less så här på morgonkvisten. Men tar jag mig en snus och lite kaffe så kommer jag må bättre snart.
Får absolut inte missa våra bästa år som är så ruskigt spännande just nu.
Har funderat över en sak. Är det bara jag som blir grinig om jag inte får sex så ofta som jag vill? Helst minst en gång om dagen! Nu bör tilläggas att det inte är därför jag är på dåligt humör denna morgon!! Men ofta annars så blir jag på mycket pissigt humör om jag inte får mig nåt...
De har fångat lasermannen nu. Han var tydligen en sån däringa basist!

28 grader varmt och strålande solsken!

Nej inte direkt då... Snarare snöstorm och ganska kallt. Inga vinterdäck, ingen framförhållning. Ungefär som resten av Sverige just nu antar jag. Undrar hur många som kommer sent till jobbet idag.
Vissa lägen är det viktigt att hålla skenet uppe, det inre skenet. Det där falska skit skenet som man försöker visa andra att man har. Varför finns jag.

Ahhhhhhhhhaaaahh!

Nu har jag fan inte tid att sitta här och skriva för mig själv, detta meningslösa skrivande. Fast det är nog inte så meningslöst ändå.
Håll min hand när jag lyfter foten och tar ett steg fram över klippavsatsen

Svacka

Alla hamnar vi väl i dem för eller senare i livet?! Jag är en mycket asocial människa. Stänger in mig och förtränger saker som känns jobbiga. Vet precis vad man ska göra hur man ska tänka och vad man bör göra för att må bättre.
Men det tycks inte gå när jag blir sån här. Jag låser mig totalt och blir en icke fungerande människa som lever i en dröm som man inte kan vakna upp ur. Men det är mitt eget ansvar att ta mig ur det och rycka upp mig. Och det gör jag förr eller senare...

Dagens outfitttt..

Tänkte följa andra bloggares exempel och dela med mig om vad jag har på mig idag för att göra min blogg mer spännande

Kläder


Slå mig

Det slog mig plötsligt när jag satt med min kaffekopp i handen att jag inte kan skilja på verklighet och dröm.
Drömmer jag nu? Alla dessa överdrifter... Men denna känslan har jag ofta, drömmer jag eller händer allt mig i verkligheten. Vad är egentligen skillnaden.
Nu ska jag packa en stor "BÖG" med grejer, vapen, färg och annat smått och gott.
Ha en strålande dag i detta regniga men ändock vackra Sverige.
Undrar  vart den nya Lasermannen befinner sig just nu? Vad tror du?
Kanske i Rosenbad...

Nu jädrar

Skall göra något EXTREMT spännande alldeles strax , tänker så klart inte berätta vad det är riktigt ännu, ni får se sen...
Ledtrådar!? Ja så klart ska ni få det då ni frågar så snällt. Jag själv i storstaden, pengar, lokal, färg och vapen.
Inget kriminellt.
Äsch det var bara en dröm.
Tror jag...

Vad är det här för en söt liten mini människa...

Svar på gårdagens fråga: Vad är min porr

Enligt fisk så kunde inlagd sill vara porr. Okej svarar jag, det kanske är så. Men ska jag vara helt ärlig så fattar jag verkligen inte alls den liknelsen. Kan det vara så att fisk är knäppare än mig?
Sen var det nån som gissade på min spegelbild! Då kan jag konstatera att det svaret var fel.. Igår! Hade min fråga ställts idag så hade du haft rätt. Men nära skjuter ingen älg!

Kändis runkar


Jag skiter fullständigt i hur många det är som läser och hur min blogg ser ut, tänker inte ödsla tid på design på en blogg där jag skriver mina spännande, mogna och helt normala tankar.  Just nu har jag avslutat min biceps träning och jag måste säga att min kropp är riktigt snygg. Brukade inte gilla för mycket muskler förut men det passar mig.
Runkade framför spegeln förut... Det var skönt! Hjälpte mig att slappna av igen och min huvudvärk som har hållit i sig sen i morse släppte faktiskt...

Dagens fråga:


Vad är min porr idag?Om du fick bestämma gissar jag på...

Välkommen Dåre

Vad har jag egentligen gjort för att väcka guds missnöje? Kanske växer hans ogillande nu till hat då jag glömde att skriva hans namn med stor bokstav. En mängd frågor strömmar runt i mitt förvirrade huvud, vem är jag vad ska jag bli och varför finns jag.
Alla dessa obesvarade frågor. Sammtidigt som jag ibland tycker att mitt liv kantas av olyckor, missöden och tragedi så tycker jag mig känna skuld över mina tankar och känslor. Inbillar jag mig  allt? Jag är en självisk självömkande patetisk människa som överhuvudtaget tänker så om mitt liv som egentligen inte alls är så tokigt. Inga direkta katastrofer har hänt heller inga tregedier så länge man inte tycker att en tragedi menas med att man inte har råd att köpa ett nytt nagelack till samlingen.
Min hjärna hittar på, i skrivande stund, varför ljuger jag här och inte annars? Nu ljög jag faktiskt inte. Jag ljuger mycket sällan. Det är sant. Fast det klart att ljuga var ett starkt ord att använda när det snarare handlade om överdrift från min sida och inte direkta lögner. Tänkte på det där om katastrofer, tragedier och olyckor för den som inte hängde med).
Varför undrar jag och säkert ni som kanske läser detta skriver jag detta samtidigt som jag läser det jag skriver högt med finlandsvenska dialekt, oj,oj det där lät jävligt konstigt och förvirrande. Oh,well jag fattar och hänger med. Man kan inte så noga ta något av det jag skriver nu på allvar. Och mycket blev nog fel nu men det struntar jag i och går vidare med mina högst viktiga anteckningar. Punkt? Varför skrev jag  så för när jag tänkte skriva så mycket mer, har jag redan tröttnat? Hmmm....
Nu står det helt still i min skalle, vad ska jag egentligen skriva som är så viktigt? Alla desa frågetecken. Paus..
Fortsätter.. Ibland undrar jag om min psykiska hälsa. Är jag sjuk i huvudet? Man kan ju aldrig så noga veta, isynnerhet inte om sig själv.. Eller? Jag har ingen aning, därimot så känner jag mig ganska knäpp i skallen imellanåt. Ibland brukar jag roa mig med att stå och stirra på mig själv i spegeln med uppspärrade ögon och hemska skräckminer för att se hur rädd jag blir för mig själv. Det lyckas alltid som det är tänkt jag blir livrädd och går i från spegelbilden. Men egentligen tror jag att jag är helt normal. Mina grejer som jag har för mig är helt normala och jag är övertygad om att det är en massa människor som gör samma sak framför spegeln och som också härmar dialekter för sig själa i deras hem, eller läser upp nåt som en nyhetsläsare ur tidningen.
Vad har jag egentligen gjort för att väcka guds missnöje? Kanske växer hans ogillande nu till hat då jag glömde att skriva hans namn med stor bokstav. En mängd frågor strömmar runt i mitt förvirrade huvud, vem är jag vad ska jag bli och varför finns jag.
Alla dessa obesvarade frågor. Samtidigt som jag ibland tycker att mitt liv kantas av olyckor, missöden och tragedi så tycker jag mig känna skuld över mina tankar och känslor. Inbillar jag mig  allt? Jag är en självisk självömkande patetisk människa som överhuvudtaget tänker så om mitt liv som egentligen inte alls är så tokigt.
Inga direkta katastrofer har hänt heller inga tregedier så länge man inte tycker att en tragedi menas med att man inte har råd att köpa ett nytt nagelack till samlingen eller det senaste krigsspelet till datorn?!
Min hjärna hittar på, i skrivande stund, varför ljuger jag här och inte annars? Nu ljög jag faktiskt inte. Jag ljuger mycket sällan. Det är sant.
Fast det klart att ljuga var ett starkt ord att använda när det snarare handlade om överdrift från min sida och inte direkta lögner. Tänkte på det där om katastrofer, tragedier och olyckor för den som inte hängde med).
Varför undrar jag och säkert ni som kanske läser detta skriver jag detta samtidigt som jag läser det jag skriver högt med finlandsvenska dialekt, oj,oj det där lät jävligt konstigt och förvirrande. Oh,well jag fattar och hänger med. Man kan inte så noga ta något av det jag skriver nu på allvar. Och mycket blev nog fel nu men det struntar jag i och går vidare med mina högst viktiga anteckningar. Punkt? Varför skrev jag  så för när jag tänkte skriva så mycket mer, har jag redan tröttnat? Hmmm....
Nu står det helt still i min skalle, vad ska jag egentligen skriva som är så viktigt? Alla desa frågetecken. Paus..
Fortsätter.. Ibland undrar jag om min psykiska hälsa. Är jag sjuk i huvudet? Man kan ju aldrig så noga veta, isynnerhet inte om sig själv.. Eller? Jag har ingen aning, därimot så känner jag mig ganska knäpp i skallen emellanåt.
Ibland brukar jag roa mig med att stå och stirra på mig själv i spegeln med uppspärrade ögon och hemska skräckminer för att se hur rädd jag blir för mig själv. Det lyckas alltid som det är tänkt, jag blir livrädd och springer från spegeln.
Men egentligen tror jag att jag är helt normal. Mina grejer som jag har för mig är helt normala och jag är övertygad om att det är en massa människor som gör samma sak framför spegeln och som också härmar dialekter för sig själva i deras hem, eller läser upp nåt som en nyhetsläsare ur tidningen. Jag luktar på mina fisar.

Välkommen till min nya blogg!

Det är hemskt skrämmande!!! Jag lovar er att det inte var jag som skrev den där rubriken...

En DåReS Tankar

En aning annorlunda fotoblogg

RSS 2.0